İstanbul Yeni Havalimanı’ndan, Cumhuriyetin 93. yılında anlamlı jest

İstanbul Yeni Havalimanı çalışanları,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde özel bir koreografi yaparak 108 kamyonluk bir konvoy ile 93. yıl koreografisi yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesinde çalışan işçiler,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı hazırladıkları özel bir video ile kutladı. İGA’nın @igairport uzantılı sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda Cumhuriyetin 93’üncü yılı onuruna 36 bin 800 metre karelik alanda 108 kamyonla 93 rakamı yazıldı.

İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu;“Bugün mühendislerimiz, şoförlerimiz ve işçilerimiz başta olmak üzere İGA Ailesi üyeleri; bu özel günde birlik ve dayanışmanın en önemli örneklerinden birini gösterdi. Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışır şekilde her gün emeğini, azmini ve erdemini ortaya koyan çalışanlarımız, Cumhuriyetimizin yıl dönümü için de bir koreografi hazırladı. Dünyanın en önemli projelerinden birini hayata geçiriyoruz. Çalışanlarımızın bağlılığı ve özverisiyle bu projeyi, tüm gücümüzü ortaya koyarak, ülkemizin adını taçlandıracak şekilde sürdürmekten gurur duyuyoruz” dedi.